Systeembeheer

MarMac Online ICT Services zorgt met Slim Beheer voor ICT beheer, waar je systeembeheer onderdeel van is. De automatisering moet voor je werken, betrouwbaar zijn en veilig zijn. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring op het gebied van systeembeheer. MarMac Online ICT Services is gespecialiseerd in oplossingen voor het MKB. Dankzij onze kennis en kunde kunnen wij middels Slim Beheer jouw systeembeheer efficiënt voor onze rekening nemen.

Betaalbaar systeembeheer

Binnen een MKB-bedrijf is een eigen systeembeheerder vaak niet mogelijk. De benodigde kennis om een systeem te beheren is echter dusdanig specifiek, dat een willekeurige medewerker dit niet voor zijn of haar rekening kan nemen. Systeembeheer uitbesteden kan kostbaar zijn, zeker wanneer het pakket niet aansluit bij de infrastructuur van je bedrijf.

Bij systeembeheer denk je aan installatie en onderhoud van zowel hardware als software. Bij Slim Beheer denken wij daarnaast ook aan het onderhoud en beveiliging van je bedrijfsnetwerk. Problemen met bijvoorbeeld je computer of server lossen we snel voor je op. Onze helpdeskmedewerkers proberen je eerst telefonisch of via teamviewer te helpen. Lukt dat niet, dan komen we naar je toe.

Elke organisatie heeft andere wensen en eisen. Daarom bieden wij altijd oplossingen op maat. Hierbij wordt altijd uitgegaan van veiligheid, functionaliteit en betrouwbaarheid, maar ook betaalbaarheid. Jouw succes is ten slotte ook ons succes.

Systeembeheer door MarMac Online ICT Services

Een goed ingerichte infrastructuur zorgt voor effectief gebruik van ICT en automatisering. Wij realiseren dit door een combinatie van:

• bewezen, maar innovatieve producten;
• gekwalificeerde servicedesk;
• preventief onderhoud door middel van zelfontwikkelde checklisten;
• 24/7 realtime monitoring met SMS alert;
• gepassioneerde ICT-specialisten die voor elke situatie een passende oplossing creëren.

Meer informatie over Slim Beheer ontvangen?

Wilt je meer informatie over onze werkwijze en aanpak of een advies op maat ontvangen? Vraag via ons contactformulier vrijblijvend informatie aan. Wij nemen snel contact met je op.