SMS Passcode

Werk je met (privacy) gevoelige documenten?
Of heeft niet iedere medewerker van je organisatie toegang nodig tot informatie?

Dan kun je een deel van je organisatie-informatie beveiligen met een dubbele authenticatie. Het hebben van computer- of online inloggegevens is met een dubbele authenticatie niet voldoende om toegang tot de tot data te krijgen. Slechts de medewerkers die hun inlog met een controle kunnen bevestigen, verkrijgen toegang tot de data. MarMac Online ICT Services biedt voor het uitvoeren van een dubbele authenticatie: SMS Passcode.

SMS Passcode is een dienst die ervoor zorgt voor een dubbele authenticatie. Dit betekent dat een gebruiker eerst een gebruikersnaam en wachtwoord invult, en vervolgens een sms krijgt met een verificatiecode ontvangt. Deze dienst is geschikt voor kleine, middelgrote en grote bedrijven die online veiligheid hoog in het vaandel hebben.

SMS Passcode dubbele authenticatie

Meer dan alleen SMS

Naast het bovengenoemde voorbeeld van een sms, zijn er nog meer authenticatiemethoden. Zo kan er gedacht worden aan een verificatiecode via een spraakoproep, een beveiligde e-mail, een app cloud key of een OATH token.

Voor wie

Omdat SMS Passcode op bijna alle systemen werkt is het geschikt voor iedereen. Of je nu een Microsoftsysteem hebt, een cloudapplicatie, een VPN/SSL VPN’s of gebruik maakt van Citrix, het SMS Passcode systeem werkt.

SMS Passcode maakt onderdeel uit van het DataZeker pakket dat MarMac Online ICT Services aanbiedt ter bevordering van de dataveiligheid van je organisatie.

Meer informatie over SMS Passcode ontvangen?

Wil je meer informatie ontvangen of direct een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek? Vraag vrijblijvend informatie aan via ons contactformulier. Wij nemen snel contact met je op.