Onze partners

Logo Adobe, MarMac Online ICT Services verkoopt Adobe licenties
MarMac Online ICT Services is trots op het partnerschap is het bedrijf is aangegaan met Adobe. Adobe is een wereldwijd bekend software-ontwikkelaar van programma’s als Reader en Acrobat, maar natuurlijk is Adobe het meest bekend als bedrijf achter grafische programma’s als Photoshop, Illustrator en InDesign.


tanaza-logo1

MarMac is een trotse partner van Tanaza. Met Tanaza bieden we de dienst BeterWiFi vandaan. Met onze kennis en techniek en de software van Tanaza zorgen we ervoor dat je een optimale internetervaring heeft. Daarnaast kunnen we ook samen met Tanaza ervoor zorgen dat klanten kunnen inloggen bij jouw wifi-verbinding, zodat je inzicht kan krijgen in je klanten.

 

UBNT

De hardware die we gebruiken voor onze dienst BeterWiFi is van Ubiquiti. Deze netwerken zorgen voor een sterke en stabiele internetverbinding, waardoor we jouw internetervaringen kunnen verhogen. Daarnaast zien ze er ook mooi uit. Dit betekent dat je verbeterde internetervaring ook gezien mag worden.

 

Logo-Sophos-479-80

Wij vinden Sophos de beste beveiligingsleverancier die er is! En niet alleen wij vinden dit, Sophos is namelijk uitgeroepen tot beste beveiligingsleverancier van 2015. Daarom zijn wij ook al jaar en dag leverancier van Sophos. Sophos zorgt onder andere voor een goede firewall, spammfilter, anti-virus, kan bestanden encryptie meegeven en meer. Dit leveren wij van Sophos.