Over ons

Bij MarMac Online ICT Diensten werken we dagelijks hard en met hart voor onze klanten. Of het nu gaat om ICT Beheer, webdevelopment, online marketing of slimme telefonie; onze klanten weten dat hun ICT vraagstukken bij onze ICT specialisten in goede handen zijn.

Team MarMac ICT Specialisten

Bij MarMac Online ICT Services zijn we teamspelers. Iedere medewerker in ons team heeft zijn eigen specialiteit. Samen zorgen we er voor dat wij ons doel bereiken: De ICT infrastructuur van onze klanten laten klinken als een klok en hun online activiteiten laten spetteren als nooit te voren. Dat is wat onze ICT specialisten dagelijks doen. Communicatie is daarbij essentieel in ons team en we ondersteunen elkaar daar waar we kunnen.

Wij werken graag als externe ICT afdeling van onze klanten. Daarom denken en groeien we met ze mee. We geven gevraagd en ongevraagd advies om de automatisering van onze klanten altijd up to date te houden.

Wil je ook graag een betrokken partner op het gebied van je ICT infrastructuur? Een partner die je slimme oplossingen tegen een schappelijke prijs biedt? Ja? Neem dan contact met ons op. We komen graag bij je langs om eens kennis te maken.