Netwerkbeheer

MarMac Online ICT Services is gespecialiseerd in netwerkbeheer voor het MKB in heel Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we voor jouw je betrouwbare partner zijn op ICT-gebied: Netwerkbeheer zonder poespas, altijd tegen een passend tarief.

MarMac zorgt ook graag voor een betrouwbaar en veilig beheer van uw netwerk. Met onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering van je ICT, kun je jouw netwerkbeheer uitbesteden en kun je je zorgeloos richten op je dagelijkse werkzaamheden en doen waar je goed in bent!

Netwerkbeheer op maat

Je netwerk moet op elk moment toegankelijk zijn en beveiligd zijn. Ook wil je voorkomen dat je kostbare bedrijfsinformatie verliest. Onze rol is afhankelijk van je organisatie. Dit hangt onder meer af van jouw wensen en eisen, maar ook de grootte van je bedrijf. Zo kunnen wij technische ondersteuning bieden en je tevens adviseren over de opzet en inrichting van je netwerk.

Helpdesk

Onze ICT specialisten waarborgen de hoogwaardige continuïteit en veiligheid van je digitale organisatie. We verhelpen graag eventuele problemen. Voor elke situatie weten we een passende oplossing te bieden.

Meer informatie over netwerkbeheer ontvangen?

Wil je meer informatie over onze mogelijkheden of direct advies ontvangen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.