ICT Zorg

Bij MarMac Online ICT Services maken we een perfect afgestemd systeem voor je praktijk of zorginstelling werkelijkheid. Onze ICT Zorg is volledig op maat ingericht voor jouw praktijk of zorginstelling. Dit komt doordat wij veel waarde hechten aan betrokkenheid van beide partijen. Deze kan worden gerealiseerd door continue communicatie. Dit maakt maatwerk maatwerk. Een commercieel bedrijf heeft al voldoende gegevens die vertrouwelijk behandeld dienen te worden, maar in de zorg gaat het ook om persoonsgegevens, andere gevoelige informatie en medische bestanden. Onze ICT oplossingen voor de zorgen waarborgen je informatie van relatiebeheer tot de opslag en verwerking van medische bestanden.

Foutloze ICT voor jou en je cliënt
MarMac is gespecialiseerd in zorg

MarMac Online ICT Services heeft ruime ervaring in productieomgevingen en begrijpt dat de zorgsector écht mensenwerk is. Daarom werken er mensen uit jouw wereld in ons team. Of het nu gaat om een tandarts, dierenarts, huisarts of (medisch) specialist: wij maken de vertaalslag naar ICT, want juist in deze sector is het belangrijk dat ICT gewoon werkt. MarMac Online ICT Services zorgt voor een perfect op elkaar afgestemd systeem en helpt je met relatiebeheer.

MarMac Online ICT Services en zorg

MarMac Online ICT Services en zorg zijn een perfecte combinatie. Dankzij onze kennis en ervaring kun je zorgeloos je werk doen. MarMac Online ICT Services:

• versterkt relatiebeheer: van afspraak herinneringen tot klachtenrapportages;
• levert maatwerk voor jouw praktijk of zorginstelling;
• zorgt ervoor dat je je gericht kunt bezighouden met jouw cliënten.

Meer informatie over ICT in de zorg ontvangen?

Wil je meer informatie over onze werkwijze en aanpak of direct advies ontvangen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en advies. We gaan direct voor je aan de slag met het optimaliseren van je ICT processen zodat jouw focus kan blijven liggen bij het allerbelangrijkste aspect van je praktijk: Je patiënten.