ICT Winkel

Ook in winkels is ICT onmisbaar! MarMac Online ICT Services is gespecialiseerd in oplossingen voor jouw winkel en daarnaast hebben we de perfecte partner om je voorraden, online en offline, te beheren.

ICT oplossing voor je winkel én webwinkel

Integreer je webwinkel en fysieke kassa volledig met MarMac. Wij werken samen met Afosto: hét systeem voor je (web)shop. Alle verkopen in één overzicht, eenvoudig voorraadbeheer, inzicht in je omzet: met Afosto bespaar je tijd en weet je overal en altijd hoe je winkel ervoor staat.

Optimaliseer je webshop met Afosto

Dankzij ketens als de Zuivelhoeve en Op en Top heeft MarMac Online ICT Services veel kassa- en winkelkennis. Wij denken vanuit verkoopkanalen en optimaliseren je shop, zowel online als offline, zodat je webshop een verlenging wordt van je winkel. Ons doel is ervoor zorgen dat je jouw klanten optimaal kunt bedienen. Hiervoor streven wij naar optimale betrokkenheid van beide partijen. Een continue communicatie is dan ook een must voor de beste ICT oplossingen. Tenslotte wil je dat je bedrijf groeit, daarmee is ook groei in ICT benodigd.

MarMac Online ICT Services en Winkels

MarMac Online ICT Services en winkels zijn een perfecte combinatie. Dankzij onze kennis en ervaring, gecombineerd met de expertise van onze partner zijn wij in staat om je zorgeloos en efficiënt je werk te laten doen. MarMac Online ICT Services:

• is Afosto-expert;
• creëert een extra verkoopkanaal;
• is laagdrempelig en transparant.

 Het afrekensystemen voor je winkel koop je bij MarMac Online ICT Services

Meer informatie over ICT voor winkels ontvangen?

Wil je meer informatie over onze werkwijze en aanpak of direct advies ontvangen? Vraag via ons contactformulier vrijblijvend informatie aan. Wij nemen snel contact met je op.