Digitale werkomgeving

Een digitale werkomgeving biedt je medewerkers de mogelijkheid om zelf te bepalen waar, wanneer het werk uitgevoerd wordt. Deze mogelijkheden zorgen voor een grotere flexibiliteit en, mits correct ingezet, een hogere productiviteit voor je organisatie. MarMac Online ICT Services biedt je de mogelijkheden om een veilige en efficiënte digitale werkomgeving op te zetten en je medewerkers optimaal te faciliteren.

Maatschappelijk verantwoord

Een digitale werkomgeving zorgt voor een flexibelere inzet van je medewerkers, maar bieden ook andere voordelen. Zo zijn minder files, minder milieuvervuiling door minder kilometers en lager ziekteverzuim enkele bijkomende voordelen voor de maatschappij.

Altijd en overal toegankelijk

Je medewerkers kunnen in principe altijd en overal toegang krijgen tot het bedrijfsnetwerk, documenten en andere belangrijke gegevens. Je digitale werkomgeving kan toegankelijk gemaakt wordt voor desktops, laptops, tablets en smartphones. Hierdoor hoeven er niet onnodig extra documenten aangemaakt en verstuurd te worden. Ook dit scheelt weer tijd en verkleint de kans op fouten.

Een digitale werkomgeving bespaart tijd en geld

Organisaties die serieus bezig zijn met een goede digitale werkomgeving besparen kosten en benutten hun kennis beter. Daarbij is een betrokken management een absolute voorwaarde voor het effectief implementeren en gebruiken van de digitale werkomgeving. Wij geloven in een persoonlijke betrokkenheid vanuit beide bedrijven, continuïteit in de communicatie speelt daarin een essentiële rol.

Meer informatie over onze oplossingen ontvangen?

Overtuigd van de voordelen van een digitale werkomgeving voor je organisatie of wil je toch meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Vraag via ons contactformulier vrijblijvend informatie aan. Wij nemen snel contact met je op.