Netwerk beveiliging

Een goede beveiliging van je netwerk is noodzakelijk om zorgeloos en veilig te kunnen werken. Veel bedrijven realiseren zich onvoldoende hoeveel impact het kan hebben wanneer hun gegevens op straat komen te liggen. MarMac Online ICT Services zorgt voor een optimale beveiliging van je netwerk, volledig op maat. Samen met jou denken we over de beste en passende ICT oplossing, tenslotte is elk bedrijf uniek. De perfecte ICT oplossing is een doorlopend proces. Om die reden is continuïteit in de communicatie wat ons betreft een vereiste, om te kunnen blijven groeien.

Is je netwerk wel beveiligd?

Vele bedrijven werken met een onvolledige of verouderde beveiliging van hun netwerk. Hiermee lopen ze grote risico’s, terwijl de kans dat een aanval van buitenaf steeds groter wordt. Cybercriminelen en hackers, maar ook malware nemen steeds verder toe en de kans dat je gegevens en/of de data van je klanten in verkeerde handen komt, wordt daardoor steeds groter.

Netwerk beveiligingsoplossingen

MarMac Online ICT Services biedt je oplossingen op maat om je gegevens te beveiligen, die tevens meegaan met de snelle ontwikkelingen op dit gebied. Elke organisatie heeft andere wensen, eisen en verwachtingen. Door goed inzicht te krijgen in je gebruik, je wensen en door de juiste vragen te stellen geven wij je een passend advies. Denk hierbij aan onder andere:

• Welke gegevens wil je beveiligen?
• Hoe groot is het risico voor jouw organisatie?
• Wat zijn de eventuele gevolgen van informatiediefstal?
• Welke aansprakelijkheid gelden er voor jouw organisatie en medewerkers?
• Welke wetten zijn er voor jouw bedrijf van toepassing?
• Wat is het budget wat beschikbaar is?

Met ruim 15 jaar ervaring weten wij welke vragen we moeten stellen om een goed beeld van jouw bedrijf te krijgen en de perfecte oplossing te bieden, die ook past bij je budget. Alleen een persoonlijke benadering kan tenslotte aansluiten op je wensen en verwachten.

Ook je netwerk optimaal beveiligd?

Wil je meer informatie over onze werkwijze en aanpak of direct advies ontvangen over je netwerk beveiliging? Vraag via ons contactformulier vrijblijvend informatie aan. Wij nemen snel contact met je op.