Documentbeveiliging

MarMac Online ICT Services zorgt voor betrouwbare en efficiënte beveiliging van jouw online documenten. Documentbeveiliging via MarMac is meer dan alleen regelen wie er wel of niet in je systeem kan.

Is je bedrijf beveiligd?

Hoe goed beveiligd is je bedrijf? Bijna alle bedrijven hebben wel een inbraakalarm, toegangscodes, brandalarm en een verzekering tegen schade. Het is echter net zo belangrijk om je documenten en intellectuele eigendommen goed te archiveren en te beveiligen. Het gaat in de meeste gevallen om documenten zoals contracten, salarisgegevens en andere financiële data. Deze documenten zijn vertrouwelijk voor je bedrijf en het is meer dan ongewenst wanneer deze in verkeerde handen vallen.

Documentbeveiliging op maat

Door je documenten op een optimale manier te beveiligen kun je je belangrijkste documenten beveiligen waardoor ongewenste toegang van buitenaf niet mogelijk is. Ook kunt je beperkte toegang geven aan bepaalde afdelingen of mensen. Het is zelfs mogelijk om slechts delen van documenten toegankelijk te maken aan je medewerkers.

Documenten veilig gearchiveerd

Je documenten toegankelijk maken voor je medewerkers of nou juist beschermen tegen ongewenste toegang is één kant van documentbeveiliging. Aan de andere kant zorgt documentbeveiliging er ook voor dat je documenten niet verloren gaan. Een digitaal archief stelt je in staat om je documenten veilig op te bergen, zodat je niet uren tevergeefs hoeft te zoeken waar je je papierwerk opgeborgen hebt.

Meer informatie over documentbeveiliging ontvangen?

Wil je meer informatie over documentbeveiliging of advies ontvangen? Vraag via ons contactformulier vrijblijvend informatie aan. Wij nemen snel contact met je op.