Dedicated Hosting oplossingen

MarMac Online ICT Services is specialist op het gebied van hosting. Wij bieden naast dedicated hosting ook VPS, en webhosting oplossingen voor je bedrijf. Dankzij onze dedicated hosting oplossingen ben je in staat om efficiënt en veilig je werk te doen. Wij streven naar een persoonlijke benadering, om de optimale ICT oplossing te kunnen realiseren. Continuïteit in de communicatie is wat ons betreft dan ook een vereiste.

Dedicated server

Een dedicated server is een server die je huurt inclusief de plaatsing in een datacentrum of serverruimte. Je huurt daarmee feitelijk een pc inclusief besturingssysteem, serverruimte, plaatsing en bandbreedte. Deze server kun je intern beheren, maar je kunt ook kiezen voor managed dedicated server, waar het onderhoud, beheer en support is inbegrepen.

Veel van onze klanten ontvangen van ons maatwerk oplossingen. Dat wil zeggen dat we de hosting oplossingen afstemmen op hun eisen en wensen. Afhankelijk van de wensen zetten wij een eigen infrastructuur op, al dan niet met beheer en support.

Wanneer kies je voor dedicated hosting?

Een dedicated server kan in veel gevallen interessant zijn. De keuze voor een dedicated server heeft diverse voordelen:

• Je bent niet afhankelijk van de performance van andere gebruikers;
• Gegarandeerde capaciteit tot je beschikking;
• Flexibele mogelijkheden, die zelf in te stellen zijn.

Afhankelijk van je situatie en wensen kunnen we je het juiste advies geven en een passende, betaalbare oplossing bieden.

Kies voor MarMac Online ICT Services

Onze ervaren specialisten adviseren de juiste server- en netwerkconfiguratie inclusief de juiste capaciteit. Daarna ontwikkelen wij voor je een omgeving met betrouwbare hardware en software, zodat je de zekerheid heeft van een zo hoog mogelijke uptime. Zo kun je veilig, zorgeloos en efficiënt je werk doen.

Meer informatie over dedicated hosting ontvangen?

Wil je meer informatie over onze werkwijze en aanpak of direct advies ontvangen? Vraag via ons contactformulier vrijblijvend informatie aan. Wij nemen snel contact met je op.